Գլխավոր | Հրաշքներ | На небесах нічого не змінилося – вони віддзеркалюють землю!

Світ навколо нас завжди був сповнений несправедливості, злиднів і болю. Коли я був молодшим, то, спостерігаючи за різними проявами зла, був упевнений, що знаю, що потрібно зробити. Після цієї думки я міг проголосити: «Давайте повернемо нашу країну Ісусу!» Або того краще: «Давайте зробимо Ісуса нашим президентом, а прем’єр-міністром нехай буде християнин!»

І лише пізніше, з набуттям життєвого досвіду, я зрозумів, наскільки це було б жахливо. Так думати – дуже незріло, адже Ісус ніколи не міркував подібними категоріями.

«Бо Син Людський прийшов не на те, щоб служили Йому, але щоб послужити, і душу Свою дати на викуп за багатьох» (Від Марка 10:45).

У цьому полягала Його місія, й вона не змінилася сьогодні, з часом. Є дуже цікавий момент у п’ятому розділі книги Одкровення, який абсолютно перевернув мій погляд на те, кому ми повинні уподібнюватися.

На небесах був сувій, запечатаний сімома печатками, і його необхідно було розкрити. Однак ніхто не виявився гідним зробити це, й Іоанн розридався, бо його поглинув смуток. А потім дехто сказав: «Не плач! Ось Лев, що з племени Юдиного, корень Давидів, переміг так, що може розгорнути книгу, і зламати сім печаток її….» (Об’явлення 5:5).

Іоанн повернувся, щоб подивитися на цього могутнього Льва Юдиного. Але що він побачив?

«І я глянув, і ось серед престолу й чотирьох тварин і серед старців стоїть Агнець, як заколений…» (Об’явлення 5:6).

Ісус став нашим «Пасхальним Агнцем» на землі, і на небесах нічого не змінилося! Ісус завжди виглядатиме саме так! Не як лев-переможець, а як смиренний жертовний Агнець!

Моя молитва сьогодні:

Господи, нехай Твій Дух, Який був у Христі Ісусі, завжди мешкає в мені! Як Ти сказав: «Хто великим із вас хоче бути, хай буде слугою він вам» (Від Матвія 20:26). Я буду слугою Твоїм! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.