Գլխավոր | Հրաշքներ | Наш зв’язок із землею не має бути сильним!

Громадянство – це правовий зв’язок людини та держави. Громадянство дає право жити в рідній країні скільки заманеться. Але в якій би країні ми не були, нам усім потрібне місце для життя: ліжко для сну, кухня, щоб готувати їжу… Будь-кому з нас потрібні речі, що роблять життя приємнішим. І це «приємне» у кожного своє.

Мені подобається, коли у моєму будинку красиво. Мені подобається, коли в зимовий час розтоплено камін, а це означає, що мені треба рубати і колоти дрова… Речі. Речі. Речі.

Але якщо наше громадянство знаходиться на небесах, то і зв’язок з усіма земними речами має бути слабким.

«Не складайте скарбів собі на землі, де нищить їх міль та іржа, і де злодії підкопуються й викрадають. Складайте ж собі скарби на небі, де ні міль, ні іржа їх не нищить, і де злодії до них не підкопуються та не крадуть. Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!» (Матвія 6:19- 21).

Ось вказівки Ісуса щодо речей: збирайте скарби не на землі, а на небі!

Мені подобається один вислів: «Вкладайте свої гроші, час і таланти в Ісуса Христа, а за дорученням – у Його народ. Ви збиратимете скарби на небесах!»

Моя молитва сьогодні:

Господи, я присвячуватиму свій час тому, щоб пізнавати Тебе і любити інших! Це мій скарб, який піде за мною на небеса! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.