Գլխավոր | Հրաշքներ | Наш Бог не залежить від криз!

Під час навчання в університеті я щовесни прослуховував серію проповідей «Захист при зіткненні». У цій серії йшлося про глобальні економічні процеси, й мене щоразу дивувала глибина та розуміння теми проповідником.

У певні періоди кожна держава світу проходить різні економічні кризи. Велика депресія у США. Гіперінфляція у Німеччині перед Другою світовою війною. Після розпаду СРСР більшість республік зіткнулися з гіперінфляцією.

Пам’ятаю, як у 1991-1992 роках в Україні з’явилися «купони» (карбованці). На початку курс становив 1,9 купона за 1 долар США. На момент відмови від цієї грошової одиниці 1996 р., курс становив 200 тисяч купонів за 1 долар США. Це були складні роки, гіперінфляція торкнулася практично кожного.

В історії інших держав також знайдуться такі періоди. Немає жодної валюти, курс якої залишався б незмінним протягом тривалого часу.

Постійні зміни оточують нас, тому важливо покладатися на Того, Хто не змінюється. Він завжди перевищує будь-який хаос, і Він не залежить від криз. Він – непохитна Скеля! Ісус Христос!

«Тому кожен побожний відповідного часу молитися буде до Тебе, і навіть велика навала води не досягне до нього!» (Псалми 31:6).

Приходьте в молитві до Нього сьогодні, допоки Його можна знайти! Він чекає вас! Він хоче захистити вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, сьогодні я знайду Тебе. Я буду молитися Тобі! Ти мій захисник! Ти мій міцний захист! Великі потоки вод не підійдуть до мене! В ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.