Գլխավոր | Հրաշքներ | Наш Бог – Господь гір і Бог долин!

Є одна старозавітна історія про те, як ізраїльтяни здобули перемогу над ворогами. Їхні супротивники думали, що ті перемогли тому, що Бог ізраїльтян – лише Бог гір, й вирішили напасти у долинах. Але ворогам Ізраїлю довелося дізнатися на гіркому досвіді, що Господь – Бог гір й Він також – Бог долин! (1 Царів 20:28).

Для мене дуже цінне це місце Писання – те, про що тут говориться, стосується будь-кого з нас. Усі ми переживали «час гір», коли мали відчуття, ніби ми на вершині та здатні подолати будь-що та будь-яку проблему. Але також ми чудово знаємо, як швидко можна «скотитися» з високої гори у долину депресії. Але Господь і там також із нами.

Ісус знає нас і може нам співчувати. Тому що у Посланні до євреїв написано: «Ми маємо не такого Первосвященика, що не міг би співчувати слабостям нашим, але випробуваного в усьому, подібно до нас, окрім гріха» (До євреїв 4:15).

«Тим, хто зараз бореться зі спокусами, Він може допомогти» (До євреїв 2:18).

Він завжди з вами. І не тільки це!Він може зберегти нас від падіння.

«Бог міцний і може допомогти вам, застерігаючи від падіння… Він — Єдиний Бог, Спаситель наш. Слава і велич, сила і влада Йому через Господа нашого Ісуса Христа у всі часи, віднині й на всі віки!» (Юди 1:24-25).

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти Бог моїх гір. Ти Бог моїх долин. Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.