Գլխավոր | Հրաշքներ | Найкраща мотивація для служіння – любов!

У середині 70-х я відвідував молодіжне служіння однієї помісної церкви. Раніше я не чув про християнського музиканта Кіта Гріна, але коли вперше почув його творчість, мене так глибоко торкнувся Дух Святий, що я придбав його альбоми і постійно їх переслуховував.

Я хотів мати таке ж сильне, як бачив в Кіта, прагненням слідувати за Христом і робити те, що говорить Бог. Тому я слухав проповідників, ходив до церков, відвідував біблійні школи, щоб дізнатися, як же слідувати за Христом подібно до того, як це робив Кіт Грін. Завдяки цьому вибору я опинився у зібранні наметової церкви, де почув слова проповідника:

«Я знаю, що вулиці небес вимощені золотом, а брама – це перлини. Але все це не має для мене жодного значення на землі, і ще менше означатиме для мене на небесах. Однак, рай, до якого я так прагну, – це дорогоцінні душі, які підійдуть там до мене і скажуть: “Дякую, що ти поділився зі мною Євангелієм, і тепер я тут!”

Ці слова знайшли відгук у моєму дусі, тому я присвятив своє життя місіонерству у слов’янських народах.

«Христова любов спонукує нас!» (2 до коринтян 5:14).

Нехай любов керує вами, спонукаючи до того, щоб повністю віддатися служінню Христу!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Твоє Слово для мене – заклик «розмножуватися і плодитися» – поширювати Тебе у цьому світі. Господи, нехай Твоя любов буде моєю мотивацією постійно, день у день служити іншим! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.