Գլխավոր | Հրաշքներ | Найважливіша подія в історії відбулася заради вас

Саме сьогодні я натрапив на чудовий вислів К. С. Льюїса: «Одного разу в нашому світі в простих яслах знаходилося дещо більше, ніж увесь наш світ». Іншими словами, колись у яслах у Віфлеємі знаходилася найважливіша людина у Всесвіті!

Нема кращого пояснення. Найголовніша Людина у Всесвіті – це Ісус Христос! І ви можете пережити найважливішу подію в історії, приєднавшись до Христа!

Коли мені було 17 років, я вирішив придушити свій бунт і підкоритися волі, плану та цілям Христа для мене. Це було найважливіше рішення у моєму житті. Після того, як я зробив цей крок, моє життя почало змінюватися! Це рішення вивело мій дух з темряви в Його чудесне світло (1 Петра 2:9).

Якось у Техасі я почув слова від одного пастора, що глибоко відгукнулися в мені: «Ті, хто “не вмикають” Світло, зване Ісусом Христом, ходять у темному світі й не знають, що вони духовно мертві. Але вони не мають бути такими! Все, що потрібно зробити – “увімкнути світло” на ім’я Ісус! Все, що їм потрібно робити – це слухати Його і йти за Ним. Вони прозріють, і більше ніколи не спіткнуться!»

Ісус сказав: «Я, Світло, на світ прийшов, щоб кожен, хто вірує в Мене, у темряві не зоставався» (Івана 12:46). Амінь!

«Увімкніть світло» – довіртеся Ісусу Христу!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.