Գլխավոր | Հրաշքներ | Надія на Господа надійна як сам Ісус

Моїй дружині Крісті призначено операцію на коліні, і я сподіваюся, що все пройде добре. Подібного роду надія – це бажання чи прагнення, щоб здійснилося те, що дуже хочеться.

Думаю, ви зрозумієте мене, тому що кожен з нас має таку надію з тих чи інших питань. Але надіятись на Бога або покладатись на істину Божого Слова – набагато більше ніж просто бажання чи прагнення чогось. Надія на Господа нагадує тверду основу у штормовий день. Вона подібна до якоря, що утримує човен на місці під час жахливої бурі.

Надія на Господа – це цілісний світогляд. Вона нагадує фільтр, через який усе, що ми розглядаємо, видно таким, як воно є!

Мені знадобився час, але зараз, коли я відкриваю Слово Боже, я маю дивовижну впевненість, що все, що я читаю в Біблії, є істиною. Я абсолютно переконаний у цьому! Біблійні обітниці належать нам, і Господь не забере їх назад – я знаю це! Покладатися на Господа – це більше, ніж просто бажання!

«Я Твого слова чекаю!» (Псалми 119:74).

«Небо й земля проминеться, але не минуться слова Мої!» (Від Матвія 24:35).

Надія на Господа – реальна! Вона надійна, як надійний сам Ісус!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Твоє Слово – моя основа! Моє майбутнє надійне завдяки Твоєму Слову! Я покладаюсь на Твоє Слово, як це робив цар Давид. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.