Գլխավոր | Հրաշքներ | Навіть у важкі часи ви здатні сяяти!

Неможливо ігнорувати біль, горе, війну… Однак навіть коли ми перебуваємо в епіцентрі скорботи, до нас – послідовників Христа – звернений Його заклик благовістити Благу Звістку…

Коли Даниїл перебував у вавілонському полоні, це був час лиха. Єрусалим був завойований царем Вавилона, той узяв у полон юнаків й вкрав із храму дорогоцінні святині, щоб прикрасити ними свій дім. Проте серед цих жахливих подій Бог перебував із Даниїлом та його друзями. І Він дав їм неймовірне підбадьорення!

На цей вірш я натрапив днями, й одразу зрозумів, що хочу поділитися цим підбадьоренням із кожним читачем «Дива кожного дня».
«А розумні будуть сяяти, як світила небозводу, а ті, хто привів багатьох до праведности, немов зорі, навіки віків!» (Даниїла 12:3).

Сьогодні ви можете почати сяяти – допоможіть людям, які оточують вас, звернутися до Христа. І нехай вони також засяють як зірки, навіки віків!

Моя молитва сьогодні:
Господи, Ти – джерело мого життя! Дякую, що коли ми звертаємося до Тебе, Ти даєш мудрість і серце, готове допомагати іншим побачити Тебе. Благослови кожну зустріч з людьми, які прагнуть Твоєї надії! Допоможи їм звернутися до Тебе і також сяяти, як зірки, вічно! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.