Գլխավոր | Հրաշքներ | Мужність – це послух Богу у небезпечних обставинах

Не так давно я познайомився з однією людиною з Венесуели – цей чоловік приєднався до місіонерської групи, у якій з недавнього часу і моя дочка. Коли я почув, як його звати, то сказав: «Батьки подарували тобі дивовижне ім’я! Мабуть, вони мають багато віри!»

Цю людину звуть Калеб. Назвати дитину біблійним ім’ям – це завжди заява віри, особливо у країнах, де не дуже добре ставляться до християнства.

Біблійний герой на ім’я Калев (Халеб) – приклад послуху перед небезпекою. Дванадцять оглядачів були учасниками розвідувальної вилазки на Обітовану Землю. Усі вони бачили одне й те саме. І всі дійшли висновку, що земля була надзвичайно плодоносною.

Калев сказав: «Конче ввійдемо ми й заволодіємо ним, бо ми справді переможем його!» (Числа 13:30). Але десять із дванадцяти відповіли: «Ми не зможемо ввійти до того народу, бо він сильніший за нас…» (Числа 13:32).

Оглянувши землю, розвідники зважили свої сили, й зрештою більшість із них прийшли до страху. Проте Калев та Ісус Навин зрозуміли, що з Богом вони неодмінно можуть завоювати цю територію! Так і сталося!

Послух Господу перед лицем небезпеки – це мужність!

Моя молитва сьогодні:

Господи, з чим би я не зіткнувся сьогодні, дозволь мені дивитися на мої обставини крізь призму віри і довіряти Тобі! Коли Ти кажеш мені «йти і заволодіти землею», дозволь мені довіряти Тобі та Твоєму голосу сьогодні. Ти для мене – Земля Обітована! Моя Земля Обітована – це Христос у мені! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.