Գլխավոր | Հրաշքներ | Молитва – це доказ віри в Того, Хто чує молитви!

Чому ми не молимося про все, що нас турбує? Нам із Крісті складно в цьому питанні. Ми обидва вже давно слідуємо за Христом, тому вже на даному етапі мали б навчитися таємниці настанови: «Моліться за все з подякою» (Филип’ян 4:6).

Молитва з вірою – протиотрута від тривоги.

Коли ми турбуємося про щось, то фокусуємося на природному – усьому, що можемо зробити самостійно.

Але коли ми привчаємо себе молитися про все, тоді ми зосереджуємося на реаліях Царства. На всьому тому, що може зробити Христос.

Ми з Крісті практикуємо молитву «однієї ноти». Тут прекрасна аналогія, адже оркестру потрібно почути «одну ноту», щоб вірно налаштувати інструменти.

Молитва «однієї ноти» налаштовує нас із Крісті на протиотруту тривогам. Це означає, що коли хтось один із нас починається говорити про проблему, то ми одразу перестаємо турбуватися, а натомість негайно погоджуємось у молитві про те, щоб Бог зробив щось у цій ситуації.

Так, це легше сказати, ніж робити!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти дав нам так багато обітниць, які підбадьорюють молитися з вірою. Господи, пробач, що я так часто говорю про проблеми замість того, щоб молитися за них. Господи, дозволь мені постійно «налаштовуватись» на Тебе. Я буду приносити всі свої турботи Тобі, бо Ти дбаєш про мене! (1 Петра 5:7).

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.