Գլխավոր | Հրաշքներ | Ми усі потребуємо сили Господньої благодаті!

Вчора я міркував про сварку з нашими сусідами. Непорозуміння зростали. Тиск накопичувався. Частково – через наше нерозуміння, ще частково – через наш помилковий вибір. Але гнів все ж таки знаходить вихід … і ось, уявіть, як ми в такому стані намагаємося згладити конфлікт…

Але через Божу благодать і завдяки Його присутності сусіди милостиво поставилися до нас. Чи траплялося з вами щось подібне? Це сталося зі мною вчора просто посеред дня!

Я дещо пообіцяв, щоб виправити ситуацію. Але мій останній коментар на адресу сусіда був таким: «Щиро дякую за бажання будувати діалог та обговорювати гострі питання».

Чому так важливо? Тому що конфлікти просто інколи виникають. Незгоди неминучі. Відмінності у думках нікуди не діваються. Вони поділяють і вносять розбрат.

Минулого тижня на групі з вивчення Біблії ми прочитали цей вірш, і ніхто не коментував його. Але тоді Дух Святий торкнувся мого духа. Тому що я потребував саме того, про що йшлося у цьому вірші, і насправді ми постійно потребуємо сили цього вірша у своєму житті!

« Благодать Господа нашого Ісуса Христа нехай буде з духом вашим» (До галатів 6:18).

Нехай Божа благодать буде з вашим духом!

Моя молитва сьогодні:

Господи, мій дух висушений. Мій дух запеклий. Мій дух «покритий мозолями». Мій Господь, нехай Твоя благодать здобуде місце спокою в моєму дусі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.