Գլխավոր | Հրաշքներ | Ми всі схильні «заклякати» у власних хибних переконаннях

Кілька днів тому я слухав одну лекцію про місіонерство, й звернув увагу на одну фразу: «Більшість з нас думають про себе: “Я знаю, що я та людина, яка широко мислить”. Тоді як насправді ми лише впорядковуємо власні забобони».

Все набагато простіше, ніж здається. Що старші ми стаємо, то більше «заклякаємо» у своїх особистих переконаннях (віруваннях). А тепер, завдяки «розумним приладам» (гаджетам) у кишенях чи сумочках, ми схильні слухати лише тих, хто потурає нашим хибним поглядам, що вкорінилися у звички. У той час, коли ми вважаємо, що слухаємо протилежні думки, компанії, що керують алгоритмами, просто продовжують напихати нас тим, що, за їхніми даними, нам сподобається.

«Стережіться, щоб ніхто вас не обдурив» (Від Матвія 24:4) – неймовірно важливі сьогодні слова. Візьмемо приклад Савла: він був ревним до добрих справ. Такою мірою, що «Савл схвалював вбивство (Стефана)» (Дії 8:1).

Савл був цілком спокушений власною праведністю, доки Бог не втрутився та не виправив це.

Я обговорював це питання з Крісті лише кілька днів тому. Павло сказав царю Агріппі, що «не був супротивний видінню небесному» (Дії 26:19). Можете уявити, якою була б церква сьогодні, якби Павло вчинив інакше? Або якби він проігнорував небесне видіння? Чи – ще гірше – просто оточив себе людьми, які б потурали його переконанням?

Будьте тим, хто відкритий для виправлення Духа Святого!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі, що Ти істина! Я житиму за Твоїм Писанням, бо саме в ньому знаходжу Тебе і свободу, що Ти мені даєш. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.