Գլխավոր | Հրաշքներ | Ми всі потребуємо любові і благодаті Божої

Сьогодні мені на очі потрапила цікава фраза: «Закон Божий ніколи не призначався для того, щоб виправити нас. Закон влаштований, щоб показати, що ми маємо бути виправлені».
Апостол Павло сказав те саме: «Бо жадне тіло ділами Закону не виправдається перед Ним, Законом бо гріх пізнається» (До римлян 3:20).

І коли ми чесні з собою, кожен із нас визнає свою схильність до гріха. Ми схильні до гріха бунту. Нас приваблює гріх похоті. Ми ідолопоклонники, тому що намагаємось заповнити чимось іншим, окрім Бога, свою потребу чи внутрішню порожнечу. Саме тому ми так і ходимо з цією проблемою всередині, тому що ніщо не може усунути чи задовольнити це. Окрім Нього.

Ось де проявляється сила хреста: ми потребуємо благодаті і любові Христа, які були явлені на хресті. Тому що Він справді любить нас! Тому що в Його хресті є сила, яка допомагає нам щодня брати свій власний хрест, щоб йти за Ним! Ми потребуємо Нього. Крапка. Адже «Бо ми в Нім живемо, і рухаємось, і існуємо» (Дії 17:28).

Чесність веде нас до визнання нашої потреби в Ісусі. Ми всі потребуємо Його!

Моя молитва сьогодні:
Господи, дякую Тобі за хрест! «А щодо мене, то нехай нічим не хвалюся, хіба тільки хрестом Господа нашого Ісуса Христа, що ним розп’ятий світ для мене, а я для світу» (До галатів 6:14). Нехай це буде моєю істиною спочатку у моїх думках, а потім моєю реальністю життя! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.