Գլխավոր | Հրաշքներ | Ми всі бажаємо «відпочинку для наших душ», однак чому спокій у душі часто здається примарним?

Ми всі бажаємо «відпочинку для наших душ», однак чому спокій у душі часто здається примарним?

Думаю, ми надто довіряємо собі – у цьому причина. У дитинстві я часто чув фразу «Якщо щось і станеться, то це залежить тільки від мене». У різних ЗМІ по всьому світу знову і знову звучить: «Ви повинні повірити в себе!» Але саме в такому стані «відпочинок душею» неможливий.

Вчора я взяв брошуру, написану рабином Нахманом. Він пише: «Збентеження і депресія приходять, коли ви порівнюєте себе з іншими людьми».

Якщо ви вірите в себе, ви маєте працювати краще за оточуючих, щоб продемонструвати свою силу. Однак в процесі віри в себе ви втрачаєте Христа і впадаєте в той стан, про який говорив Ісус: «струджені та обтяжені». Проте, добра звістка: Ісус відкриває нам вихід зі стану сум’яття та депресії!

Так! Це правда! Чи готові ви це почути?

«Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм. Бо ж ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий!» (Матвія 11:28-30).

Так каже Ісус!

Тільки так можна знайти душевний спокій!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені приходити до Тебе з раннього ранку, щодня, завжди, і отримувати відпочинок моїй душі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.