Գլխավոր | Հրաշքներ | Мир, зцілення та помазання починається за сімейним столом!

Коли я думаю про своїх дітей як про «оливкові саджанці навколо мого столу» (Псалом 128(127):3), я впокорююся.

Найбільший біль батьків — бачити, як їхні дорослі діти живуть цінностями, що суперечать прийнятим у сім’ї. Найбільший біль дорослих дітей – зазвичай батьківські помилки та неправильні вчинки щодо них. Отже, часом стосунки «за столом» дуже непрості.

Тепер, коли всі наші діти дорослі й живуть самостійно, комусь із них хочеться «сидіти за нашим столом», а комусь це важко дається. Однак, як їх батько, я бачу чудовий задум Бога в тому, щоб усі вони були подібні до «саджанців оливкового дерева, які сидять навкруги мого столу». Тому що Бог любить мир, зцілення та помазання. І всі ці поняття пов’язані з оливковим деревом! І я хочу, щоб все це сповнювало серця та дух моїх дітей, які сидять за моїм столом!

Скільки б не виповнилося років вашим дітям, вони подібні до «паростків оливкового дерева», які «сидять навколо вашого столу»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дай мені побачити моїх дітей такими, якими їх бачиш Ти! Допоможи мені виховати їх так, щоб вони здійснили Твою мрію про них! Допоможи їм стати «зціленими миротворцями»! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.