Գլխավոր | Հրաշքներ | Має значення тільки те, у що ви вірите насправді!

Декілька тижнів тому ми з Крісті ділилися свідченнями у молодіжному таборі. Я говорив на тему: «У що насправді ти віриш про себе?»

Наші дії – відображення того, у що ми справді віримо. Ви можете стверджувати, що вірите в те, що Бог любить вас, але про що ви думаєте, коли переживаєте невдачі? Які думки виникають у вас, коли відбувається щось не дуже хороше? Чи спадає на думку відразу щось подібне: «Я – поганий…» «Я ніколи нічого не доб’юся». «Я тупий». «Я нікчема». «Я ніколи не дотягую…»

У що ви вірите?

Ви покладаєтеся на те, що Бог говорить про вас, чи ви вірите диявольській брехні?

На жаль, негативні думки виникають у багатьох людей, які стверджують про свою впевненість у Божій любові. Але тоді наші дії починають відбивати ці вірування. Ми тривожимося. Ми пригнічені. Ми не робимо того, що передбачає ризик. Ми не їздимо до тих місць, де почуваємося некомфортно. І дияволові подобається, що йому вдається «вибити» нас зі слідування великому дорученню перед нашим Господом!

Ви – «світло для світу!» (Матвія 5:14).

Ось що Ісус говорить про вас. Як перевірити, чи вірите ви в це? «Слова, які супроводжуються діями, є відображенням того, у що ви насправді вірите».

Ця істина – «притулок для вашої душі».

Моя молитва сьогодні:

Господи, важко повірити постійно, що «я – світло світу». Але Твоє Слово говорить про це. Допоможи мені повірити у це всім серцем. Щоб це стало «притулком для моєї душі» будь-коли. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.