Գլխավոր | Հրաշքներ | Любов і жертовність – перше, що спрямовує людей до Ісуса

Мені завжди подобається розпитувати людей про їх початок слідування за Ісусом. Всі історії дуже різні, адже те, що торкнулося вас і направило до Бога, може зовсім не зачепити когось іншого. І навпаки.

Одне лише незмінне: Бог говорить. Він використовує Своє Слово. Він діє через Своїх служителів. Він застосовує до вас те, як Він працює в інших.

Можна навіть не підозрювати, що у якийсь момент Бог використає вас для Своєї Слави. Багато свідчень підтверджують це – як й історія однієї жінки, яка тривалий час працювала у Києві у CBN Emmanuil.

Вона розповіла, що якось разом із кількома людьми прийшла на вокзал, щоб вони разом однією групою могли їхати до іншого міста. Серед них був послідовник Ісуса – ця жінка знала його раніше, але не дуже близько. На жаль, у касі залишилося лише чотири квитки, а охочих їхати у їх групі було п’ять осіб. Але цей послідовник Христа одразу ж сказав, що залишиться, щоб решта могла поїхати.

… Простий вчинок. Жертвовна дія. Впливовий крок.

Вона поїхала, але їй дуже захотілося мати таку саму любов до інших людей. Вона задумалася, звідки ця любов походить? Як її можна отримати?

Через це вона вирішила віддати своє життя Христу!

Прості жертовні вчинки можуть заохотити йди до Ісуса інших людей!

Подумайте сьогодні: що Бог зробив, щоб привернути вас до Себе?

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені був проповіддю, якої потребують люди, щоб полюбити Ісуса. «Але як покличуть Того, в Кого не ввірували? А як увірують у Того, що про Нього не чули? А як почують без проповідника? І як будуть проповідувати, коли не будуть послані? Як написано: Які гарні ноги благовісників миру, благовісників добра» (До римлян 10:14-15). Я буду проповідувати не лише словами, а й своїми вчинками. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.