Գլխավոր | Հրաշքներ | Лише любити істину набагато легше, ніж жити по правді!

Мій племінник закінчив одну із військових академій США. Це велике досягнення, оскільки тут навчатися дуже престижно. Ви не зможете відвідувати заняття, доки не отримаєте дозвіл (номінацію) від уряду на те, щоб подати свою кандидатуру як студента, й кількість цих дозволів обмежена.

Якось я приїхав до академії на один захід із моїм племінником. І мене дуже здивувало те, що я побачив у коридорах гуртожитку. Всюди на стінах висіли висловлювання впливових людей. Одне мені дуже сподобалося:

«Чесність – це більше, ніж не брехати. Це говорити істину, розповідати про істину, жити істиною і любити істину» (Джеймс Е. Фауст).

Коли ми беремо на себе відповідальність за себе й усе, що бачимо навколо, й не боїмося говорити правду спочатку собі, а потім і іншим, ми «сіємо в Дух Божий» і свого часу пожинаємо врожай, що має в собі «вічне життя» (До галатів 6:8).

Не спотворюйте брехнею своє життя. Ніколи не пізно почати чинити правильно!

Моя молитва сьогодні:

Господи, прошу Тебе, допоможи мені ніколи не спотворювати брехнею своє життя. Допоможи мені шанувати Тебе, говорячи правду, й любити правду, навіть коли це важко. Дозволь мені ненавидіти те, що ненавидиш і Ти: «Гордий погляд брехливий, очі пишні, брехливий язик, і руки, що кров неповинну ллють!» (Приповісті 6:16-17). В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є. Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.