Գլխավոր | Հրաշքներ | Коли найманець втікає, спадкоємці дивляться проблемам в лице

Я вже розповідав вам, що тривалий час працював на дуже велику місіонерську організацію CBN («Християнська мережа мовлення»). Часом я замислювався: чи хтось помічає взагалі мою посвяту? Або: чи розуміють люди, що для мене ця робота не є роботою, що це моє покликання? Або: який буде ефект, якщо я вирішу звільнитися?

Більшість людей не діляться з колегами подібними думками. І я внутрішньо негайно зупиняв їх, перечитуючи цю притчу Ісуса:

«Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці. А наймит, і той, хто не вівчар, кому вівці не свої, коли бачить, що вовк наближається, то кидає вівці й тікає, а вовк їх хапає й полошить. А наймит утікає тому, що він наймит, і не дбає про вівці» (Від Івана 10:11-13).

Є схоже висловлювання:

«Краще любити найвищою мірою і померти за це, ніж віддавати Ісусу просту звичайну любов. Краще пожертвувати собою, аніж просто служити. Служіння походить від рабів, жертва – від синів».

Найманець збігає, а син чи донька готові дивитися проблемам в лице!

Ваша слухняність Христові – ось жертва, приємна Йому!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені бути Твоєю улюбленою дитиною, готовою і охочою жертвувати своїм життям, щоб інші могли пізнати Тебе, «шлях, істину і життя»! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.