Գլխավոր | Հրաշքներ | Кожен новий день з Господом повний можливостей!

Я маю традицію: у перші дні календарного року я завжди з великим захопленням роблю перші нотатки у новий щоденник. Скоро сторінки мого блокнота будуть заповнені записами про взаємодію зі Святим Духом, нотатками на різні теми і фактами про поточні дні, що мені хочеться зафіксувати на майбутнє.

Якщо ви схожі на мене, то, думаю, розмірковуючи про майбутнє, ви теж зараз відчуваєте хвилювання та тривогу. Кожному з нас новий рік обов’язково принесе багато хорошого, але, на жаль, складнощі також неминучі. Одне можна сказати напевно: кожен новий день сповнений потенціалу, і ви проживете кожен із майбутніх днів найкращим чином, ідучи за Господом – Його планом та Його покликанням для вас особисто!

Він хоче сказати вам сьогодні:

«Що бажав він Мене, то його збережу, зроблю його сильним, бо знає ім’я Моє він; як він Мене кликатиме, то йому відповім, Я з ним буду в недолі, врятую його та прославлю його, і довгістю днів Я насичу його, і він бачити буде спасіння Моє!» (Псалми 91:14-16).

Проголосіть цю обітницю!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я вірю Тобі та довіряю Твоєму Слову! Твоє Слово – моя реальність, що б не трапилося в моєму житті! Ти ─ мій Захисник, мій Спаситель! Я знову і знову довіряю Тобі кожен день свого життя! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.