Գլխավոր | Հրաշքներ | Кожен вчинок – поклоніння, і вам вибирати, кому поклонятися

Років десять тому я почув один подкаст, який вплинув на мене. Суть послання полягала в наступному: «Все, що ви робите, — це поклоніння. Ви не можете перестати поклонятися, адже це ваше єство. В основі всіх наших проблем лежать проблеми поклоніння. Тільки Бог – Творець – гідний нашого поклоніння!»

Це послання вплинуло на мене, коли я вперше його почув, й продовжує впливати досі.

Якщо ми подивимося на своє життя в цілому, то побачимо поле, на якому відбувається бій – це битва за поклоніння. В Євангелії від Івана говориться: «Але наступає година, і тепер вона є, коли богомільці правдиві вклонятися будуть Отцеві в дусі та в правді, бо Отець Собі прагне таких богомільців» (Від Івана 4:23).

Якщо Батько Небесний шукає таких шанувальників, подумайте, кого шукає диявол!

Так, він без кінця шукає того ж. За поклоніння собі він пропонував Ісусові хабар! «…та й каже до Нього: Це все Тобі дам, якщо впадеш і мені Ти поклонишся!» (Від Матвія 4:9).

Епічна битва за поклоніння стосується вас і мене – і ця битва відбувається сьогодні та щодня!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я віддаюся Тобі добровільно. Наскільки я можу, я присвячую себе Тобі повністю. Я знаю, що Ти перевіряєш мою відданість Тобі, і це нормально. Допоможи мені завжди довіряти Тобі і покладатися на Твоє Слово, а не на власне розуміння! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.