Գլխավոր | Հրաշքներ | Йти з Ним під одним ярмом – легко!

Не потрібно довго добирати слів, щоб пояснити, що ми – люди – втомлені і перебуваємо під тягарем. Кожен із нас і так це знає.

Вчора раптом у моєму телефоні зʼявилася реклама: «Психічне здоров’я має значення» та «Психолог — це нормально». Кожен з нас має тягар, який справді дуже важко нести. Але ось відповідь Ісуса:

«Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм. Бож ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий!» (Матвія 11:28-30).

Отже, він каже прийти до Нього – це перше, прийняти Його ярмо та Його тягар – друге!

Ми всі прив’язані до чогось чи до когось. Що таке «ярмо», про яке говорив Ісус? Це упряж – у таку само запрягали разом двох волів чи коней. Ярмо – це дещо тверде. Воно обмежує. Воно все ускладнює та контролює. Але бути під ярмом Ісуса – легко!

Якщо ваше життя здається складним і важким, це може означати, що ви впрягаєтеся в ярмо з кимось іншим, проте не з Ісусом!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу Твого ярма. Я хочу, щоб Ти спрямовував мене! Я хочу бути стриманим Тобою! Я хочу, щоб Ти контролював мене! Я хочу бути настільки прив’язаним до Тебе, щоб я більше не зміг займатися своїми справами! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.