Գլխավոր | Հրաշքներ | Його світло рятує нас від нашої темряви

Вчора я згадав історію про 12 підлітків, які потрапили в пастку в глибині печери в Таїланді. Ці хлопчики привернули увагу всього світу. Весь світ знав, що їх треба рятувати! Але як? Коли? З чиєю допомогою?..

Напевне, ця футбольна команда прожила у темряві багато життів.

Було запропоновано міжнародну допомогу та сформовано елітну рятувальну команду. З’явився план відкачати з печери якнайбільше води, щоб дозволити водолазам «морських котиків» пробратися якнайдалі вглиб печери перед тим, як їм доведеться піти під воду.
Минуло приблизно дев’ять днів з того часу, як хлопчики увійшли до печери, і до того моменту, коли вони побачили світло.

Водолаз виринув з води, і його ліхтарик висвітлив змерзлих дітей, які збилися докупи. Але тепер їх обличчя осяювала надія.

Один хлопчик сказав: «Дякую, що врятували нас!»

Одного разу вночі понад 2000 років тому народився Христос. Він вийшов із темних вод нашої історії та висвітлив світ сяйвом надії.

«Ісус промовляв до них, кажучи: Я Світло для світу. Хто йде вслід за Мною, не буде ходити у темряві той, але матиме світло життя» (Івана 8:12).

Справжнє значення Різдва в тому, що Його Світло рятує нас від нашої темряви.
«бо побачили очі мої Спасіння Твоє, яке Ти приготував перед всіма народами, Світло на просвіту поганам і на славу народу Твого Ізраїля!» (Луки 2:30-32).

Моя молитва сьогодні:
Господи, дякую Тобі за спасіння! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.