Գլխավոր | Հրաշքներ | Його благодаті достатньо

Разом нам справді краще! Знаєте, чому? Немає жодної людини, хто б володів усіма дарами чи талантами, але ми можемо доповнювати одне одного, створюючи єдине ціле.

Апостол Павло чудово розумів це: «Бо як в однім тілі маємо багато членів, а всі члени мають не однакове діяння, так багато нас є одне тіло в Христі, а зосібна ми один одному члени. І ми маємо різні дари, згідно з благодаттю, даною нам» (Римлян 12:4-6).

Ваші дари мають використовуватися в тілі Христа для його розбудови! Але це непросто – я знаю! Мені теж знайоме відчуття, що нема чого нікому запропонувати. Або ось це: «Я сам воюю, чим я можу зараз допомогти комусь?»

Однак, я вірю, що зараз Бог хоче нагадати кожному з нас: «Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі» (2 Коринтян 12:9).

Не потрібно намагатися відчути себе сильним, коли це не так. Краще довіритись Йому у тому, що Його благодаті буде достатньо для вас сьогодні!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я довіряю Тобі! Коли я слабкий, Ти можеш бути сильним усередині мене! Коли я близький до краю, Ти береш мене на Свої крила! Господи, я дякую Тобі за те, що з Тобою ми переможемо. Ти знищиш наших ворогів! (Псалми 59:14). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.