Գլխավոր | Հրաշքներ | З надією очікуйте кращого, незважаючи ні на що!

Чи чули ви про служіння JH Outback? Його мета – відновити та зміцнити стосунки у сім’ях – як у шлюбі, так між дітьми та батьками. Кілька років тому ми з Крісті привезли JH Outback в Україну й стали свідками багатьох чудових змін у серцях людей, яких торкнувся цей проєкт. Нещодавно ми змогли взяти участь у такому само служінні у Польщі. Там я почув свідчення, яким хочу поділитися сьогодні з вами.

Ця пара була серед учасників JH Outback. Їхні подружні стосунки були настільки напруженими, що на сімейний вікенд JH Outback вони хотіли їхати двома окремими машинами. Їхні дорослі діти насилу переконали подружжя цього не робити, мовляв, це марна трата часу та грошей, та й іншим учасникам доведеться пояснювати, чому вони приїхали порізно. Однак навіть після того, як подружжя виїхало разом в одній машині, за всю дорогу вони не обмовилися ані словом, а жінка сиділа ззаду…

Здавалося б, цей шлюб безнадійний. Проте подружжя провело час на JH Outback, й після цього жінка сказала, що знайшла надію, почувши свідчення тренерів. Вона додала, що з нетерпінням чекає на можливість знову спробувати жити разом як подружжя!

…Часом споглядаючи на людей, які поруч, неможливо усвідомити, як їм вдається йти вперед, тримаючи біль свого минулого.

Ви сподіваєтеся на добрі зміни? Бог надії близько! Він підтримає вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти моя надія! Я молюся, щоб Бог же надії наповнив вас усякою радістю й миром у вірі, щоб ви збагатились надією, силою Духа Святого! (До Римлян 15:13). Я молюся, щоб ця обітниця виповнилася в моєму житті сьогодні! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.