Գլխավոր | Հրաշքներ | З Добрим Пастирем ви не матимете недостатку ні в чому!

У нашій місцевій газеті нещодавно опублікували дослідження «чому дівчатка-підлітки перебувають у тривожному стані та депресії». Наприкінці було названо кілька причин: хлопці та сексуальні загравання хлопців, обмежений доступ до абортів, зміна клімату та дискримінація щодо людей, які ототожнюють себе з ЛГБТ.

Звинувачувати когось чи щось у своєму душевному болю (гріхах проти нас і наших гріхів) – так само старе, як старий сам світ. Пам’ятаєте, як Адам відреагував, коли Бог зустрів його голим і викрив у тому, що він з’їв заборонений плід?

«Жінка, що дав Ти її, щоб зо мною була, вона подала мені з того дерева, і я їв» (Буття 3:12).

Немає навіть натяку, що Адам бере відповідальність за свої дії!

Ця позиція і сьогодні є «рятувальною лазівкою» всього людства. «Це не моя провина». «Це не моя робота». «Я нічого не зробив». Перелік виправдань нескінченний!

Саме тому вірш у 23 (22) Псалмі настільки важливий:

«Господь то мій Пастир, тому в недостатку не буду» (Псалми 23:1).

Слово «пастир» походить від кореня єврейського слова ra’ah, що також означає «найкращий друг».

Господь – ваш найкращий друг і ваш Пастир! У Ньому ви завжди маєте більше, ніж достатньо!

Моя молитва сьогодні:

Господи, моє життя – у Твоїх руках! Ти мій найкращий друг! Ти – мій Добрий Пастир! У Тобі я завжди маю більше, ніж достатньо! Ти даєш мені все необхідне, щоб вистояти у цьому божевільному світі. Я дякую Тобі, що Ти зі мною і в мені! Будь ласка, назавжди оселились у моєму серці! Я довіряю Тобі у всьому! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.