Գլխավոր | Հրաշքներ | Зробіть вибір жити у свободі від страху!

Ілля – один із головних Божих пророків. Він міг битися силою блискавки з пророками Ваала, проте, почувши, що Єзавель йому загрожує, він злякався і сховався. Чому? Я завжди цим цікавився!

Реакція Іллі чудово показує його людську природу. Так легко будь-кому з нас сьогодні бути сильним, а завтра заклякнути від страху. Ілля мав величезну духовну силу, проте страх її миттєво знищив – так само сьогодні відбувається і з нами.

Я вірю, що Бог хоче дати нам численні одкровення щодо «загроз Єзавелі». Як і Ілля, Єзавель була реальною людиною. Після своєї смерті горда і марнославна ідолопоклонниця стала символом пороків, що існують на землі й донині.

Автор Книги Обʼявлення говорить про церкву в Фіатирі: «Але маю на тебе, що жінці Єзавелі, яка каже, ніби вона пророкиня, ти попускаєш навчати та зводити рабів Моїх, чинити розпусту та їсти ідольські жертви» (Об’явлення 2:20). Як цікаво! Єзавель давно мертва, проте якийсь «дух Єзавелі» живий і здоровий – вводить в оману, підштовхує до розпусти та ідолопоклонства…

У вас немає причин для страху! Ви вільні від страху завдяки досконалій Божій любові!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за те, що Твоє Слово дає нам ясність! Господи, я хочу, щоб Твоя любов була рушійною силою моїх мотивів та вчинків. «Кожен, хто любить, родився від Бога та відає Бога!» (1 Івана 4:7). Дякую Тобі за Твоє одкровення для мене! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.