Գլխավոր | Հրաշքներ | «Зразкова поведінка» – це не про Ісуса!

Мені було приблизно 20 років, коли я сказав своєму пастору, що хотів би поїхати до Радянського Союзу, щоб проповідувати про Ісуса. Він не знав, як реагувати. З одного боку, він розумів, що така подорож не була безпечною. Але з іншого, він усвідомлював, що йому слід було б підбадьорити мене.

З погляду моїх співвітчизників, їхати до комуністичної (соціалістичної) країни, щоб проповідувати Євангеліє – було безумством. Ніхто не заохочував нас до цього, але, зрештою, ми все ж таки поїхали до СРСР, де ділилися Благою Звісткою про Ісуса.

Ісус узяв рушник, налив воду в таз і почав мити ноги учням, і для Равіна подібна поведінка була зовсім недоречною. Але Ісус був таким.

Торкатися прокаженого було недоречно. Але Ісус це робив.

Обідати з грішниками – особливо із Закхеєм, який був головним збирачем податків – було недоречно. Але Ісус це робив.

Він не повинен був нікого зцілювати у Шабат. Але Ісус це робив.

Для чоловіка вважалося недоречним навіть просто заговорити з жінкою, але Ісус з ніжністю та співчуттям розмовляв із самаритянкою – представницею іншого народу. Його учні були шоковані.

Обмивши ноги учням, Він додав: «Коли знаєте це, то блаженні ви, якщо таке чините!» (Від Івана 13:17).

Якщо вам здається, що ви робите якісь недоречні вчинки згідно з культурою свого оточення, то ви знаходитесь у чудовій компанії! Ісус був таким!

Вчиняйте як Ісус! І ви будете блаженні!

Моя молитва сьогодні:

Господи Ісусе, я дякую за Твій приклад! Я бачу, що ти ніколи не турбувався, щоб робити тільки те, що доречно в очах оточуючих. Ти йшов за Своїм Батьком! «Поправді, поправді кажу вам: Син нічого робити не може Сам від Себе, тільки те, що Він бачить, що робить Отець; бо що робить Він, те так само й Син робить» (Від Івана 5:19). Господи, я хочу робити так само! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.