Գլխավոր | Հրաշքներ | Знамення важливо, коли ви йдете за ним!

Коли Ісус з’явився на світ, Ангел став пастухам: «Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь. А ось вам ознака: Дитину сповиту ви знайдете, що в яслах лежатиме» (Від Луки 2:11-12).

Мені завжди було цікаво, звідки пастухи достеменно знали, де саме знайти Спасителя?

Якось я натрапив на неймовірне пояснення. Віфлеєм розташований поблизу Єрусалиму, де знаходився храм. У тих місцях також була печера, де народжувалися і підростали ягнята, яких готували як жертовних тварин у храмі.

У цій печері особливим чином використовували старий зношений одяг священників, що вони одягали під час служіння Господу. Старі тканини розрізали на смужки, якими обв’язували («сповивали») новонароджених ягнят чоловічої статі. Це було потрібно, щоб жертовні ягнята, народжені у Віфлеємі, залишалися без пороку і могли стати пасхальними агнцями.

У Віфлеємі було лише одне місце, де народжувалися жертовні агнці, і пастухи бували там багато разів. Саме тому, отримавши пророче знамення від ангела, пастухи поспішили напряму туди, де знаходився Ісус (Від Луки 2:16).

Ісус — ваш Спаситель! Пастухи пішли за знаменням і повернулися, прославляючи та вихваляючи Бога!

Моя молитва сьогодні:

Господь, Ти – Слово Бога, яке стало живим Тілом! (Від Івана 1:14). Ти даєш нам знаки, яких ми маємо дотримуватися! Допоможи мені, Господи, побачити чудеса Твої, і в усьому слідувати за Тобою! Весь час славитиму Тебе! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.