Գլխավոր | Հրաշքներ | Зміцніться в надії, наближаючись до 2023 року!

Ще один рік добігає кінця… У кожному життєвому та календарному періоді є свої радості та скорботи. Але 2022 року військова агресія Росії принесла українцям багато болю та болісну невизначеність.

Нещодавно я спілкувався по Zoom з другом, який живе у Києві – його обличчя ледве виднілося у світлі екрану, а в квартирі було темно. Через кризу в електропостачанні багато українців сумніваються, що зможуть зарядити мобільний телефон, перш ніж батарея остаточно розрядиться.

О, якби війну можна було завершити так скоро, як закінчиться цей рік! Один політик якось сказав: «Війни дуже легко розпочати. Але дуже важко зупинити».

Сьогодні я вдячний Господу за те, що Слово Боже допомагає нам зрозуміти навіть війну!

«Звідки війни та свари між вами? Чи не звідси, від ваших пожадливостей, які в ваших членах воюють? Бажаєте ви та й не маєте, убиваєте й заздрите та досягнути не можете, сваритеся та воюєте та не маєте, бо не прохаєте» (Якова 4:1-2).

І це є абсолютна правда. Це послання є актуальним як у масштабі окремої особистості, так і держави загалом.

Нехай Його Слово дасть нам мудрість та розуміння на шляху до 2023 року! Нам усім потрібна надія – особливо коли все виглядає безнадійно!

Чудово знати, що Його Слово «Бо Боже Слово живе та діяльне, гостріше від усякого меча обосічного, проходить воно аж до поділу душі й духа, суглобів та мозків, і спосібне судити думки та наміри серця. І немає створіння, щоб сховалось перед Ним, але все наге та відкрите перед очима Його, Йому дамо звіт!» (До євреїв 4:12-13).

Набути Христа і знайтись у Ньому – це все, що нам потрібно! (До филип’ян 3:8).

Наближаючись до 2023 року, я молюся:

Господи, Ти – моя надія! Ти – мій захисник! Ти – мій Викупитель! Ти – мій Шлях, Істина та Життя! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.