Գլխավոր | Հրաշքներ | Зло ненавидить світло, тому що боїться правди

Ніколи не забуду, як повернувшись додому з міжнародної поїздки, я помітив пропажу грошей. У гаманці не вистачало 200 доларів, а мій син щойно придбав собі пару взуття вартістю приблизно в цю суму.

Я спитав його, де він узяв гроші на туфлі. Він відповів, що знайшов їх під сміттєвим баком у МакДональдз. Я практично був упевнений, що ці гроші він взяв у мене, не спитавши дозволу! Проте коли я розповів йому про 200 доларів, що безслідно зникли, він продовжив усе заперечувати.

Я вирішив спеціально сходити до МакДональдз, щоб побачити, які там сміттєві баки, та сфотографував їх. А потім просто чекав відповідного моменту, що знову поговорити з ним про це.

Приблизно через два місяці мій син був у смиренні й сповідався в інших речах. Я знову спитав його про 200 доларів і попросив уточнити, під яким саме баком він знайшов гроші. Він сказав, що не знає. Проте щойно я приготувався показати йому фото в телефоні, він одразу зізнався в крадіжці.

«Бо кожен, хто робить лихе, ненавидить світло, і не приходить до світла, щоб не зганено вчинків його» (Івана 3:20).

Я ніколи не переставав любити свого сина, тому що я також знаю свого Небесного Батька.

«Якщо, Господи, будеш зважати на беззаконня, хто встоїть, Владико? Бо в Тебе пробачення, щоб боятись Тебе…» (Псалми 129:3-4).

Він забуває про ваші гріховні вчинки – подякуйте Йому за це!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за те, що Ти пробачив мені! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.