Գլխավոր | Հրաշքներ | Зло безсиле, якщо добро безстрашне!

Біблія каже: «Перемагайте зло добром!» (До римлян 12:21). Але ж як це складно! Здається, що сьогодні у світі так багато зла, що ніяке добро не зможе його перемогти.

Щоб творити добро іншим, й, відповідно, ставити себе в уразливе становище, потрібна справжня мужність. А сміливість перед небезпекою – це те, що так яскраво відобразилося в нещодавній екранізованій історії під назвою «Звук свободи». Джеймс Кевізел – актор, який зіграв головну роль у картині «Пристрасті Христові», тут грає роль Тіма Балларда.

Баллард – офіцер Національної безпеки, садив до в’язниці педофілів у США. Але хтось піддав його критиці, сказавши, що не слід забувати про секс торгівлю дітьми. Ці слова спонукали його поїхати до Латинської Америки, де він із ризиком для свого життя рятує дітей від жахливого рабства.


У недавньому інтерв’ю Джеймс Кевізел сказав таку фразу: «Зло безсиле, якщо добро безстрашне».
Якщо перефразувати, то: «Зло могутнє лише тоді, коли добро перебуває у страху».

Тому особисте питання завжди звучить так: “Якби я не боявся, як би я відреагував, побачивши, як процвітає зло?»

«Не бійся!» повторюється так багато разів у Біблії з простої причини. Страх – природне явище. Безстрашність – надприродна!

Моя молитва сьогодні:
Господи, наповни мене Собою! Заміни мої страхи Собою! Дозволь мені побачити, як безсиле зло зникає, бо я сильний у Тобі! «Я все можу завдяки Тому, Хто дає мені сили» (До филип’ян 4:13). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.