Գլխավոր | Հրաշքներ | Зламаність – це ознака потреби в Бозі

У сучасній культурі заведено поклонятися багатьом різноманітним речам. Насамперед – силі та владі. Ми захоплюємося тими, хто має силу і владу. Ми захоплюємося тими, хто досяг успіху! Так, ми хочемо бути успішними. Багатими! Нам добре відомо, що мати гроші – краще, ніж їх не мати. Наступний пункт у цьому списку – ідеальна фізична форма. І цьому ми також поклоняємося… Поклоніння помилковим речам присутнє й у церквах – наприклад, ми всі схильні пишатися, коли на богослужіння в нашій церкві збирається багато людей.

Але це усе закінчується людськими зусиллями. Бог задумав світ таким чином, щоб нічого з цього списку ніколи не спромоглося по-справжньому задовольнити нас. Зрештою, якщо ми йдемо за ідолами, то прийдемо до того, що опинимося з розбитим серцем.

Але це Бог має таке покликання для нас. Він ламає нас, щоб використовувати. Наша зламаність є ознакою того, що ми потребуємо Його, щоб Він зміг зібрати нас у єдине ціле. Він дозволяє всім нам намагатися жити без Нього – щоб ми прийшли до Нього і підкорилися! …Коли Його слова видаються жорсткими, швидше за все, так і є!

«І сказав Ісус Дванадцятьом: Чи не хочете й ви відійти? Відповів Йому Симон Петро: До кого ми підемо, Господи? Ти маєш слова життя вічного» (Від Івана 6:67-68).

Коли ви також відкриваєте для себе цю істину, Бог починає збирати вас воєдино!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі, що моя надламаність не лякає Тебе. Я дякую Тобі, що Ти полюбив мене безумовно! «Я вічним коханням тебе покохав, тому милість тобі виявляю!» (Єремії 31:3). Твоя любов відновлює мене, щоб я міг сказати: «Тому то, коли хто в Христі, той створіння нове, стародавнє минуло, ото сталось нове!» (2 до коринтян 5:17). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.