Գլխավոր | Հրաշքներ | Заради нас Він принизив Себе, прийняв образ раба!

Дивно, як маленька новонароджена Дитина, названа «Слово, яке сталося тілом», оселилася серед нас! Він ─ «Повний благодаті та істини» (Від Івана 1:14).

Він – Бог, явлений нам. Але замість могутньої влади, що спускається на нас зверху донизу, ми бачимо смиренність «Агнця Божого»!

Ось у чому Його секрет: «Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним, але Він умалив Самого Себе, прийнявши вигляд раба, ставши подібним до людини; і подобою ставши, як людина, Він упокорив Себе, бувши слухняний аж до смерти, і то смерти хресної… Тому й Бог повищив Його, та дав Йому Ім’я, що вище над кожне ім’я, щоб перед Ісусовим Ім’ям вклонялося кожне коліно небесних, і земних, і підземних, і щоб кожен язик визнавав: Ісус Христос то Господь, на славу Бога Отця!» (До филип’ян 2:6-8).

Шлях Ісуса – смирення! Послідовники Ісуса також навчаються смиренності, інакше вони постійно впадатимуть у зневіру.

Мені подобається, як про це каже Мати Тереза: «Якщо ви розчаровані – це ознака гордості, що показує: ви довіряєте власним силам. Ваша самодостатність, егоїзм та інтелектуальна гордість будуть перешкоджати Божому явленню у ваше серце, тому що Бог не може заповнити те, що вже заповнено. Це так просто!»

Не довіряйте своїй гордості, бо «Бог противиться гордим, а смиренним дає благодать» (Якова 4:6).

Моя молитва сьогодні:

Господи, смирення перед Тобою та довіра Тобі – це так просто! Я прошу тебе прийти в моє серце і жити в мені! Наповни мене Собою, щоб не було місця егоїзму! Я буду змирятись перед Тобою до зустрічі з Тобою у вічності! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.