Գլխավոր | Հրաշքներ | Завдяки Доброму Пастирю ви матимете «зелені пасовиська»!

Сьогодні вранці я сидів у улюбленому кріслі, насолоджуючись Божою присутністю. І мої думки знову і знову поверталися до вдячності Господу. Мій Добрий Пастир дав мені все потрібне! Не було жодної потреби, яку б Він не поповнив!

Він добрий! Чи не був Він добрий і до вас?

У Псалмі 23:2 говориться:

«…на пасовиськах зелених оселить мене».

Він уподібнює нас до овець. Якщо раптом ви не знали, вівці – не найрозумніші тварини. Часто вони просто йдуть за тими вівцями, яких бачать поряд із собою. Але кожна овечка знає, що зелена трава набагато краща за суху.

І Добрий Пастир знає, де ваші зелені пасовища! І Він веде вас до них!

Бог хоче, щоб ви завжди були свіжі та оновлені. Тому, якщо я духовно сухий, то це моя провина. Як і в будь-якої людини, у мене також може виникнути відчуття посухи. Коли це відбувається, я виразно відчуваю це. Щоб повернути «духовний апетит», я зазвичай слухаю одного зі своїх улюблених учителів Біблії. Або усамітнююся і поринаю в поклоніння. Зазвичай, у такі моменти приходить Божа присутність, і спрага повертається!

Він має рішення для вашої посухи! Його освіження може прийти до вас просто зараз!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я знаю, що Ти маєш для мене «зелені пасовища»! Твоє Слово – моя пожива сьогодні. Подібно до того, як ти сказав: «Моя пожива – виконувати волю Мого Батька!» І ми оновлюваємося, коли шукаємо можливості здійснювати сьогодні Твою волю! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.