Գլխավոր | Հրաշքներ | Жити вірою не завжди означає отримувати те, у що віриш…

Віра в Того, Хто обіцяє майбутнє, дає нам силу вже зараз!

Згадую мого колегу. Він був регіональним директором CBN у Нігерії та приїжджав до Києва на церемонію відкриття нашої нової студії. Він був благочестивим керівником, ходив у вірі, проте, під час візиту почав сильно страждати від пухлини головного мозку. Серед нас звучало та передавалося з його церкви багато пророчих слів про зцілення. Його віра вражала непохитністю. Однак, він не отримав зцілення, й незабаром помер.

Я не міг не спитати себе: я ніколи не бачив людину з такою глибокою вірою, але чому Бог не відповів на наші молитви? Де Він був?

Відповіді не було. Проте я зробив дуже глибокий духовний висновок, і з того часу його не забуваю. Я вважаю за краще ходити вірою, молитися з вірою, жити вірою та надією – і не отримати обітницю, ніж жити без надії чи віри!

«Усі вони повмирали за вірою, не одержавши обітниць, але здалека бачили їх, і повітали, і вірували в них, та визнавали, що вони на землі чужаниці й приходьки» (Євреїв 11:13).

Віра в Того, Хто обіцяє майбутнє, дає нам силу вже зараз!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Твої обітниці вірні! Вони – життя для мене вже сьогодні! Я довіряю Тобі, ціную Тебе і приймаю Тебе з радістю! Прагну Тебе більше, ніж все, що Ти даєш мені! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.