Գլխավոր | Հրաշքներ | Живиться Ним, і житимете вічно!

Уявіть людину, яка має величезну владу: царя, короля чи імператора… Уявіть цього чоловіка у хвилину, коли він вирішує, де саме буде краще народитись Його синові, який згодом теж стане правителем. Звичайно, майбутньому батькові є, про що подумати… Але коли Бог всесвіту обирав місце, де Його Син мав увійти в людський рід, Його вибір зупинився на тому, що більшість людей вважали б убогим та незначним.

Годівниця для овець. Місце, звідки вівці брали свою їжу і де лежали новонароджені жертовні агнці… Коли я думаю про це, то розумію, що не може бути більш слушного місця на землі для приходу «Ягня Божого»!

«Бог непорочна дорога Його…» (Псалми 18:31)

Агнець Божий, Пастир Добрий! Водночас Він – Манна, що зійшла з неба. І Він – Немовля, яке лежить у годівниці для худоби.

Лише пізніше ми чуємо, як Він каже: «Бо тіло Моє то правдиво пожива, Моя ж кров то правдиво пиття. Хто тіло Моє споживає та кров Мою п’є, той в Мені перебуває, а Я в ньому. Як Живий Отець послав Мене, і живу Я Отцем, так і той, хто Мене споживає, і він житиме Мною. То є хліб, що з неба зійшов. Не як ваші отці їли манну й померли, хто цей хліб споживає, той жити буде повік!» (Івана 6:55-58).

Живиться Ним, і житимете вічно!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за те, що Ти – Агнець Божий! І мій Добрий Пастир! І моє зелене пасовище! Дозволь мені щодня харчуватися Тобою! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.