Գլխավոր | Հրաշքներ | Дякуючи Ісусу, ми маємо втіху та світло!

Напевно, ви знайомі з ораторією «Месія» Генделя. Цей твір був написаний понад 250 років тому, проте й сьогодні він викликає сльози радості та поклоніння!

По суті, це тексти Святого Письма, покладені на музику. В основі першої музичної сцени кантати вірш з Ісаї: «Утішайте, втішайте народа Мого, говорить ваш Бог! Промовляйте до серця Єрусалиму, і закличте до нього, що виповнилась його доля тяжка, що вина йому вибачена, що він за свої всі гріхи вдвоє взяв з руки Господа!» (Ісая 40:1-2).

Цей текст Святого Письма написано за 750 років до народження Ісуса. Але в ньому йдеться, що до Єрусалиму прийде «втіху», що ознаменує завершення «війни» та «вини»!

У наступних музичних сценах Гендель проливає світло на цей вірш, звернувшись до іншого: «Народ, який в темряві ходить, Світло велике побачить, і над тими, хто сидить у краю тіні смерти, Світло засяє над ними!» (Ісая 9:2).

Засяяло світло – Ісус Христос!
Втіху і світло маємо ми через Христа!

Моя молитва сьогодні:
Господи, серед жахливих воєн у фізичному світі йде інша, набагато масштабніша війна, що знищує душі людей – війна вини та гріха проти людства. Господи, я благаю, щоб у цей час Різдва наш дух з’єднався з Твоїм, щоб навіть у непроглядній темряві війни ми могли бачити Тебе, «Світло життя» (Івана 8:12), і тішитися в Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.