Գլխավոր | Հրաշքներ | Душа насичується в пустелі!

Пустеля необхідна для того, щоб знайти «притулок для душі». Пустеля – це місце, де ви вирішуєте серйозні питання з Богом.

Коли для моєї душі створювався «притулок», я також проходив «пустелю». Це було понад 30 років тому – я вірив, що Бог закликав мене їхати місіонером до СРСР і полетів до Європи, щоб отримати документи, необхідні для поїздки. Але потім почув новину, що мені відмовили в оформленні візи.

Отже, всі дивовижні плани зійшлися докупи. У мене на руках була вся необхідна для подорожі сума. Я взяв відпустку на роботі, щоб здійснити цю подорож. А потім мій план розвалився. Без жодних пояснень. Мені не було куди їхати. Я не бачив свого наступного кроку і не розумів нічого. Єдиним виходом я бачив чекати 30 днів і знову подавати документи на оформлення візи.

Я був у розпачі. Подзвонив мамі та міг лише плакати. Я був збентежений. Я був розчарований. Я тільки міг сказати Богу: «Чому?!» Але відповіді не було.

Саме тоді я прочитав важливі для мене слова в книзі, що подарувала мені сестра всього за кілька днів до від’їзду до Європи: «Якщо правда варта того, щоб нею ділитися, то варто виставити себе дурнем, але все ж таки говорити правду».

Я сказав: «Добре, Бог! Я готовий виглядати дурнем, аби говорити Твою істину росіянам та українцям!»

Ви коли-небудь досягали подібної точки довіри Йому?

Моя молитва сьогодні:

Господи, я довірятиму Тобі, що б не відбувалося! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.