Գլխավոր | Հրաշքներ | Докладіть усіх зусиль, щоб доповнити свою віру

У біблійній притчі про сіяча говориться, що тільки один ґрунт із чотирьох зміг принести плід. Так, кожен із нас згадає когось із своїх знайомих, хто раніше був натхненним послідовником Христа, проте зараз уже не служить Йому.

Історія кожної людини індивідуальна. Але ж чому так багато людей, скуштувавши життя з Богом, потім лишають Його?

Можуть бути різні причини. Наприклад, відомо, що люди можуть піддатися маніпуляціям, коли щось торкається їх емоцій. Або вони кажуть, що хочуть слідувати за Ісусом, але насправді роблять це заради благ, що Він дає, а не заради того, хто Він є. Й так далі…

Але найбільш істиною причиною є «ґрунт». 75% ґрунту не може дати врожай, це неродюча земля! У 50% ви про це дізнаєтесь не одразу. Потрібно чекати і спостерігати, доки люди не зіштовхнуться з проблемами через Ім’я Ісуса, або не спокусяться на щось інше.

«Тому докладіть до цього всю пильність, і покажіть у вашій вірі чесноту, а в чесноті пізнання, а в пізнанні стримання, а в стриманні терпеливість, а в терпеливості благочестя, а в благочесті братерство, а в братерстві любов. Бо коли це в вас є та примножується, то воно зробить вас нелінивими, ані безплідними для пізнання Господа нашого Ісуса Христа» (2 Петра 1:5-8).

Якщо ці характеристики належать вам, ви будете плідними!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за те, що Ти розпочав Свою роботу всередині мене! Я докладу всієї старанності до свого ходіння вірою! Я побачу раніше Твоє Царство і Твою праведність! Решта прийде за цим! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.