Գլխավոր | Հրաշքներ | Дозвольте Господу повернути вас до Себе!

Цікаво, як Бог використовує прості речі, щоб донести до нас дещо складне! Останні кілька днів я писав про вчинки «за тілом» та важливість повернення «в Дух». Нещодавно я натрапив на фразу, що скопіював п’ять років тому з випадкового файлу на моєму комп’ютері.

«Ісус бачить наш гріх чіткіше, ніж будь-хто інший. Однак Він любить нас сильніше і глибше, ніж будь-хто інший!»

Ми повертаємося «в Дух», дозволяючи Господу говорити до нас і залучати назад до Себе і спілкування з Ним. Тому цей вислів настільки чудовий! Він знає про нас усе. Не можна сховати від Нього нічого. Тому Він бачить, коли ми скочуємося «до тіла», але й тоді наша поведінка не може зупинити Його любов до нас. Його серце звертається до нас постійно, і Він постійно заохочує нас повернутись до Себе! Це Його постійне бажання, Його воля!

Як написав Іван: «Коли ж ходимо в світлі, як Сам Він у світлі, то маємо спільність один із одним, і кров Ісуса Христа, Його Сина, очищує нас від усякого гріха» (1 Івана 1:7).

Перебувати в спілкуванні з Ним і один з одним – це і є благословенне життя!

Ходіть у Світлі, і будете мати спілкування з Ним та з іншими людьми!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я проголошую, що я ходитиму у Світлі! Я буду сповідати свої гріхи! Я хочу Твого Світла! Я житиму в Твоєму Світлі! Ходіння у Твоєму Світлі буде моїм способом життя навіки! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.