Գլխավոր | Հրաշքներ | Довіряйте Господній суверенній волі навіть не отримавши обіцяного!

Зберігати віру – життєво важливо для нас. Віра допомагає нам у великому та малому, коли ми приймаємо повсякденні рішення.

Однак, що саме відбувається з вірою, коли не отримуємо очікуваного й все йде не так, як ми мріяли? Чи може ваша віра в Господні обітниці залишатися непорушною завжди і незалежно від обставин – навіть до часу настання «майбутнього світу»?

Автор Послання до Євреїв наводить дуже збалансовану і чесну оцінку почесної віри в Господа – вірі всупереч тому, що відбувається, й коли обіцяне не приходить.

« Усі вони повмирали за вірою, не одержавши обітниць, але здалека бачили їх, і повітали, і вірували в них, та визнавали, що вони на землі чужаниці й приходьки. Бо ті, що говорять таке, виявляють, що шукають батьківщини. І коли б вони пам’ятали ту, що вийшли з неї, то мали б були час повернутись. Та бажають вони тепер кращої, цебто небесної, тому й Бог не соромиться їх, щоб звати Себе їхнім Богом, бо Він приготував їм місто» (До євреїв 11:13-16).

Ця земля – не наш дім!

Моя молитва сьогодні:

Господи, помнож мою віру. Але, Господи, дозволь мені мати збалансовану віру, коли я довіряю Тобі і Твоїй суверенній волі навіть тоді, коли все йде проти моїх бажань. Господи, я мандрівник і прибулець на цій землі. Мій справжній дім – Царство Твоє! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.