Գլխավոր | Հրաշքներ | Дні життя короткі, але вони можуть сяяти яскраво!

Нещодавно я відвідав похорон одного пастора. Ця людина була відома завдяки своїм проповідям і вплинула на тисячі людей у Монтані.

Я звернув увагу на те, як про нього розповідали люди, які його знали близько. Один чоловік сказав, що щодня бачив його читаючим – на одному коліні він тримав газету, а на другому – Біблію. Інший згадав, як одного разу прийшов до нього в офіс і побачив, як той читав світську книгу про «сатанинські вірші».

«Навіщо тобі взагалі читати таке?» – Запитав цей чоловік.

Пастор відповів: «Світ читає цю книгу, а моє завдання – вести світ до Христа. Мені потрібно знати, чим цікавляться люди, щоб являти для них Христа таким чином, щоб це було їм зрозуміло».

Досить непогана відповідь!

«Завжди готовими будьте на відповідь кожному, хто в вас запитає рахунку про надію, що в вас, із лагідністю та зо страхом» (1 Петра 3:15).

Будьте світлом для цього світу! Будьте готові відповідати тим, хто запитує вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, ми знаємо, що наші дні дуже короткі. «Людина стала до пари подібна, її дні як та тінь проминуща!» (Псалми 144:4). І хоча життя кожного з нас минає швидко, Ти просиш нас бути «світлом для цього світу». Нехай наше світло яскраво сяє! Дозволь мені бути готовим у будь-який момент говорити про Тебе – причину моєї віри і надії. Дай мені бути готовим славити Тебе, навіть коли фарби довкола згущуються. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.