Գլխավոր | Հրաշքներ | Дивіться на світ як герої віри – споглядаючи невидиме!

• Чи відчували ви коли-небудь себе у меншості?
• Чи знаходилися у ситуаціях, коли здавалося, що виходу немає?
• Чи траплялося вам бути серед людей з іншою моральною позицією, коли зʼявлялося відчуття, що краще промовчати?

Це все звичайні ситуації, у які може потрапити будь-хто з нас. Це те, що ми бачимо фізичними очима та чуємо на власні вуха. Але Господь дає здатність бачити те, що іншим недоступне. Щоб помітити Божий вогонь – подібно до того, як Мойсей дивився на кущ, який палав, але не згоряв – потрібні очі, просвічені вірою!

Слуга Єлисея бачив ворожу армію з конями та колісницями, що оточували місто. Він прибіг до Єлисея у розпачі:
«І сказав його слуга до нього: Ох, пане мій, що будемо робити? А той відказав: Не бійся, бо ті, що з нами, численніші від тих, що з ними. І молився Єлисей і говорив: Господи, розкрий йому очі, і нехай він побачить! І відкрив Господь очі того слуги, і він побачив, аж ось гора повна коней та огняних колесниць навколо Єлисея!…» (2 царів 6:16-17).

Віра – це інструмент, що дозволяє бачити невидимий світ й довіряти йому, ніби він і є наша реальність!

Ми завжди будемо в невигідному становищі, але нас ніколи не здолають!

Моя молитва сьогодні:
Господи, як молився Єлисей, я молюся, щоб Ти відкрив мої духовні очі, щоб я побачив Тебе і нічого не боявся. Господи, навіть якщо я проходжу проблеми, випробування та гоніння, відкрий мої духовні очі, щоб я міг завжди бачити Тебе! Як герої віри, які «бачили перед собою Невидимого» (До євреїв 11:27) і долали кожну ситуацію, в яку потрапляли! Амінь! KR

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.