Գլխավոր | Հրաշքներ | Громадяни небес також є послами неба

Я дуже добре знаю, що означає жити в країні, де ти іноземець. Маючи громадянство США, я 30 років прожив в Україні, де був місіонером. Так, мені подобалося жити в Україні, але весь цей час там, де я знаходився, я не переставав відчувати себе громадянином іншої країни.

Дуже сильно я відчув вплив свого громадянства, коли США напали на Ірак у 2003 році. Посольство Іраку знаходилося на одній вулиці з нашою київською квартирою, і я дуже хотів сказати громадянам Іраку, що не всі американці погоджуються з тим, що робить наша країна. Я дійсно відчував себе збентеженим через те, що я американець.

Земне та небесне громадянство взаємопов’язані. Я не міг позбавити себе земного громадянства, хоча моє справжнє духовне громадянство знаходиться на небесах. Але з духовної точки зору, моє небесне громадянство вище за земне, й саме воно робить мене послом небес!

«Оце ми як посли замість Христа, ніби Бог благає через нас, благаємо замість Христа: примиріться з Богом!» (2 до коринтян 5:20).

Ми прибульці тут, на землі. Наш постійний дім знаходиться на небесах!

Оскільки ви маєте громадянство небес, ви є і послом Христа! Відображайте цінності та стандарти нашого постійного дому!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені бути вірним послом для Тебе. Дозвольте мені жити так, щоб все в моєму житті відображало мій постійний дім на небесах. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.