Գլխավոր | Հրաշքներ | В «останні дні» спокуса стане нормою!

Звідки я про це знаю? Тому що учні Христа спитали Ісуса про те саме: «Скажи нам, коли станеться це? І яка буде ознака приходу Твого й кінця віку?» (Від Матвія 24:3).

Перша реакція Ісуса була заявою: «Стережіться, щоб вас хто не обдурив!» Іншими словами, це означає, що слід бути уважним, оскільки спокуса буде скрізь, й стати жертвою обману буде вкрай легко.

Складніше стати жертвою відвертого обману. Але коли брехня «приправлена» часткою істини, «начинена» ретельно відібраними фактами, вона легко приживається та поширюється. І тоді ми можемо прийняти і повірити у те, у чому нас старанно намагається переконати маніпулятор.

Пам’ятаєте Біблійне оповідання про те, як сатана спокушав Ісуса в пустелі? Він добре цитував Писання Ісусу. «Ти Син Божий, то кинься додолу, бож написано: Він накаже про Тебе Своїм Анголам, і вони на руках понесуть Тебе, щоб об камінь коли не спіткнув Ти Своєї ноги» (Від Матвія 4:6). Однак, Ісус – Слово, Яке стало Тілом. Тому Його неможливо було обдурити.

Знаходити задоволення в Писанні – ось ключ до того, щоб не бути ошуканим!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я буду наповнюватися Твоїм Словом. Це буде мій захист від лукавого і його задумів обдурити мене. У Христі я вільний! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.