Գլխավոր | Հրաշքներ | Він хоче дати вам ключі до вашої сили та міцності!

Нещодавно ми з Крісті були на Дні народження. Нашій подрузі виповнилося 93 роки. Ми ділилися один з одним Своїми одкровеннями про Христа, і настав момент, коли ми також почали ділитися улюбленими «коронними» віршами.

І хоча ця жінка вже прожила велику частину свого життя, було радісно почути від неї: «Мій «коронний вірш» – це Ісая 40:31: «А ті, хто надію складає на Господа («хто чекає Господа» – в англійському перекладі Біблії), силу відновлять, крила підіймуть, немов ті орли, будуть бігати й не потомляться, будуть ходити та не помучаться!»

Який чудовий «коронний вірш»! Їй 93 роки. Але у своєму віці вона більш активна і працелюбна, ніж багато хто з тих, хто набагато молодший за неї.

Ось її ключ: «Я служу і чекаю на Господа! Моя щоденна мета – набувати Христа! Так оновлюються мої сили. Я не слабшаю! Я просто рухаюся вперед!»

Це свідчення. Ця обітниця і для вас: «Будете бігати, і не потомитесь, будете ходити, і не змучитесь!»

Служіть і чекайте Господа! У цьому ключі вашої сили! Ви будете йти вперед, не втомлюючись!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я молюся за читачів «Диво кожного дня». Дай кожному з нас служити Тобі та чекати на Тебе. Нехай читач знайде ключі до життя, які Ти нам усім пропонуєш! У Тебе ключі до міцності. У тебе ключі до усього! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.