Գլխավոր | Հրաշքներ | Він страждав, тому знає, як вам допомогти!

Послання до євреїв 2:18 містить велику обітницю: «Бо в чому був Сам постраждав, випробовуваний, у тому Він може й випробовуваним помогти».

Ми всі стикаємося зі спокусами. Наприклад, у кожного з нас постійно виникають спокуси невірно реагувати на щось, що відбувається з нами. Напевно, й ви часом переживаєте щось схоже.

Але варто пам’ятати, що хоч ми не можемо регулювати обставини свого життя, але цілком можемо контролювати своє ставлення до них. Тому, наприклад, коли хтось ображає нас, ми маємо вибір: реагувати так, як ми відчуваємо або дозволити Богу керувати нами.

«… у тому Він може й випробовуваним помогти».

Часом хочеться, щоб Господь заступився і прибрав спокусу. Але це не Його шлях! Його допомога приходить, коли Він живе всередині нас і дозволяє нам проходити випробування. Він робить це для того, щоб ми потребували Його і робили вибір залишитися з Ним, щоб долати спокуси!

«І будеш пам’ятати всю ту дорогу, що Господь, Бог твій, вів тебе нею по пустині ось уже сорок літ, щоб упокорити тебе, щоб випробувати тебе, щоб пізнати те, що в серці твоїм, чи будеш ти держати заповіді Його, чи ні» (Повторення Закону 8:2).

Дозвольте випробуванню траплятися, і нехай стосунки з Господом принесуть вам перемогу!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти можеш допомогти мені витримати спокуси. Допоможи мені бажати того, що бажаєш Ти для мене будь-коли! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.