Գլխավոր | Հրաշքներ | Він створив нас бути частиною Його спільноти!

Коли народилася церква, Ісус знав, що це буде нелегко, однак Йому також було відомо, що сили пекла її не здолають! (Матвія 16:18).
Історія церкви – саме по собі диво. Як ці маленькі «громади Христа» стали настільки могутніми? У часи найбільших переслідувань та утисків християн з боку уряду ці невеликі спільноти просто неможливо було зупинити! Хоч би що робили переслідувачі, вони продовжували множитися й поширюватися. Аж до IV століття, коли імператор Костянтин прийняв християнство як державну релігію. Що, як на мене, стало катастрофою для церкви!

…Мені було 17 років, коли друг запросив мене вивчати Біблію з невеликою групою підлітків, й з того часу якимось чином я завжди брав участь у малих біблійних групах. Зустрічі з іншими віруючими є реальним і практичним способом «залишатися в Божій любові» (Юди 1:21).
І хоча завжди будуть ті, хто нехтує цінністю зборів, але зустрічаючись з однодумцями, ми завжди отримуємо натхнення!

Разом ми здатні подолати будь-які випробування!

Моя молитва сьогодні:
Господи, Ти створив нас, щоб ми були частиною Твоєї спільноти, і разом нам краще! Твоє Слово говорить, що ми – тіло Христове, і кожен з нас його частина (1 до Коринтян 12:27). Допоможи мені знайти своє місце у Твоїй спільноті, щоб у єдності з іншими віруючими прославляти Тебе! Дай нам прославити Тебе разом! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.