Գլխավոր | Հրաշքներ | Він народився в цьому світі, бо любить нас!

Днями я натрапив на зворушливу різдвяну історію, написану кілька десятків років тому…

Напередодні Різдва багатодітна мама готувала подарунки й була дуже заклопотана. Вона багато не встигала, й попросила свого маленького сина почистити її туфлі. Невдовзі семирічна дитина з гордою посмішкою принесла жінці туфлі для огляду. Хлопчик зробив все досконало, взуття сяяло! Жінка зраділа й дала йому монетку (четвертак) як подяку.

Наступного ранку, коли вона взувалася, щоб піти до церкви, то відчула горбок в одній із туфель. Всередині вона виявила четвертак, загорнутий у папір. На папері дитячими каракулями було написано: «Я зробив це з любові».

…Ісус народився для нас, бо полюбив нас! «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне» (Івана 3:16).

Його життя, смерть і воскресіння відкрили шлях до примирення кожної людини з Небесним Батьком. Він зробив це з любові!

Як віддячити Богу за Його любов? Жити для Нього — єдина можлива відповідь!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую, що Ти прийшов заради мене! Твоє життя, смерть і воскресіння дають мені надію сьогодні та надію на майбутнє! Ти зробив це з любові! Нехай наповнить мене та ж само любов, щоб я чинив гідно Тебе, у всьому догоджаючи Тобі, приносячи плід у кожній добрій справі і зростаючи в пізнанні Бога! (До Колосян 1:10) Я робитиму це, бо люблю Тебе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.